logo-topp 02

2016-s-105 tweet

NSOA deltok 12.1 på søk etter savnet i området, Tryvann, Fognerseteren og Sørkedalen, nord i Oslo,

Hele 9 mannskaper fra NSOA bidro til funn av en savnet kvinne i Nordamarka i området nord og vest for Holmenkollen. Vi bidro med tracking, mobilsporing og tekniske løsninger for strøm og internett i KO.

2016 Tryvann gutta og Heli

Det var første gang "laget" som skal jobbe med å vurdere hvor den savnedes mobiltelefon kunne befinne seg basert på data fra teleselskapene ble gitt et reelt oppdrag og denne gangen bidro informasjonen fra NRRL / NSOA til at søkeområdet ble flyttet og den savnede etterhvert funet i live, etter nær et døgn ute i vinterskogen.

Laget som jobber med mobilsporing er en liten gruppe spesialister har gjennomgått betydelig opplæring hos Politiet. Dette er påkrevet for å kunne gjøre denne jobben på en skikkelig og kvalitetssikret måte.

I tillegg hadde vi 10 trackere i drift, som hjalp de andre frivillige organisasjonene, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder med å holde oversikt over søkemannskapene.

Tusen takk til de 9 som stilte opp for NRRL / NSOA i løpet av de 12 timene aksjonen varte, samt til Lillehammergruppen som var i beredskap for å støtte aksjonen med mer personell og utstyr.