logo-topp 02

NRRL sambandstjeneste Oslo og Øst har gleden av å invitere sambandsinteresserte medlemmer i NRRL sambandstjenesten i hele landet til sambandsøvelse 4. juledag.
 


NRRL sambandstjenesten trener nødsamband utfra relevante hendelser som kan oppstå basert på hva som har oppstått de siste årene.  Denne øvelsen er relevant trening til for eksempel større regionale utfall av infrastruktur som eksempel ekstraværet Dagmar for noen år siden, der flere regioner var uten samband. Det kan her være aktuelt å bistå kommuner / områder med samband mot politiet, AMK, HRS eller andre myndigheter. Det kan også muligens være aktuelt sambandsstøtte til politiets enheter med meldingssentraler og lokalt samband for kontakt mot operasjonssentraler mm.

Medlemmer av NRRL sambandstjenesten i hele landet kan delta, enkeltvis, sammen med andre eller fra gruppestasjon mm. Hensikten med øvelsen er å trene på å utveksle meldinger for andre.

Øvelsen blir gjennomført på flere bånd og modes. Detaljert informasjon om opplegget blir distribuert til de som er påmeldt

Påmelding

Pr 21. des er det 15 påmeldte stasjoner til øvelsen.

Påmelding og senest 20 25. desember (ny frist) til Trond Bekken, LA4PGA på tlf. 992 92 426 eller e-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.