logo-topp 02

Fredrikstadgruppen har sambandsoppdrag ifm med Hvaler maraton og Triatlon 17.-18. juni og inviterer medlemmene i sambandstjenestenn i de samarbeiodende gruppene i NSOA om å bidra.

Hvaler maraton kart
Dette blir to dager, midtsommers i sommerparadiset på Hvaler med full fart og en artig opplevelse også for oss radioamatører.

Vi stiller opp med radiokommunikasjon og sporing, og kobler funksjonærene ute i løypa med arrangørene i Skjærhalden.

Vi har nettkontroll og funksjonærsamband i Skjærhalden, og poster ved Kirken, Svanekil, Dammyr og Bølingshavn. Oppgaven ute på postene er primært å gi informasjon fra funksjonærer og egne observasjoner til Skjærhalden, i tillegg bistå Funksjonærene om man ønsker dette. Radioprosedyre blir sendt til de som blir med i forkant.

Program:

Fredag i 18-19 tiden flytter vi LA7FR ut på Kirkøy, og rigger opp i skjærhalden. Hvis du har lyst er det bare å møte opp, her har vi litt tid til å gå igjennom programmet og generelt prate radio.


Lørdag:

08-09:00 Oppstart i KO, Det er veldig mye folk og ganske kaotisk så hvis du skal innom i KO før post;                          bør du kjøre ut av Skjærhalden før 09:00

10:00 Triathlon Sprint distanse start. (All radio og tracking).

15:00 Hvalerløpet (Terrengløp, vi stiller med tracking og evt mannskap som ønsker å være med på dette ogå).


Søndag:

08-09:00 Oppstart KO

10:00 Triathlon Olympisk distanse start. (All radio og tracking).

Nedpakking etter barnetriathlon som starter 15:00.

Poster ute i sykkelløypa kan kjøre straks siste sykkel har passert posten.

Hvis du har mulighet til å delta en eller flere av dagene, eller om det noe du lurer på, ta kontakt.


LA9VKA Tormod

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., Telefon 97044004