Det blir endringer på møte førstkommende mandag, 4. februar.  Denne kvelden settes av til                       Trening med eget utstyr med gjennomgang av revante repeatere med toner mm.

-SE UNDER FOR DETALJER


Sambandsøvelse SOØ eget utstyr 2019 02 04


SOØ inviterer medlemmer og interesserte til sambandsøvelse mandag 4. februar kl 1800

Hensikten med øvelsen er at medlemmene i SOØ, tester rekkevidde, oppsett og kapasitet på eget utstyr, herunder radioer (så mange du vil), antenner, strømforsyning og annet du ønsker å teste enten fra hjemme-QTH eller et godt QTH f.eks. i nærheten av der du bor. Dette er samtidig en god øvelse på god og effektiv prosedyre

Det skal kjøres 2 innsjekksrunder på alle repeatere. 242 og lokale DMR-talegrupper mm som er kjørbare i vårt område. Det benyttes kallesignaler i LE1A-serien og det må bestrebes å benytte mest mulig effektiv prosedyre.

Øvelsesstart er kl 1800.

Vi kjører 2 innsjekksrunder, slik at evt feil og mangler i første innsjekksrunde kan rettes opp til neste.

Etter avsluttet første innsjekksrunde, blir det ca. 1 times pause, før en ny ring. Timen kan brukes til kaffepause, forbedringer, feilretting i oppsettet, egentesting med eller uten bistand med andre som er med. Runde 2 kan kjøres som den første, med andre radioer, med andre antenner eller fra annet QTH (f.eks. fra bil) mm.

Det er ikke planlagt bemanning av gruppestasjoner, men om noen vil delta derfra så er det mulig. Gi beskjed ved påmelding og ta evt initiativ selv, til å få nøkkel mm.

Stasjoner som skal være med, må melde seg på. Påmelding ASAP til LA4PGA, som sender ut detaljert opplegg og deltakerliste før oppstart. Kontakt LA4PGA om du trenger LE1Axx, eller om du har spørsmål og eller innspill